Monday, March 6, 2017

Melaksanakan Niat

Assalammualaikum,

Sejak berniaga kecil-kecilan ni specially buat brownies and other services such as PA system, candy buffet, homemade chocolate and others, dari awal lagi Ponti dah niat if ade sedikit keuntungan (walaupun sedikit) nak jamu kawan-kawan makan. So, lebih afdal bila semua nya hasil dari air tangan Ponti. Rasa sangat puas hati.

Terima kasih tak terhingga untuk Nina, Aan, Rendra dan 2 lagi yang kawan diorang yang datang dari jauh dan terutama Rendra datang jauh dari Sarawak. Tak lupa pada Ustaz Saifusalleh yang hadir dengan abang dia yang handsome, jauh juga dari Segamat. Dan tak lupa kepada semua yang hadir hari tu. Terima kasih juga kepada semua yang membantu, menjayakan, memeriahkan, yang hadir dan yang menghidupkan suasana terutamanya Elly.

So, kepada pembaca yang nak order kek atau chocolate dan lain-lain services bole la whatsapps terus Ponti.


























The food : Nak order bole whatsapps 012-2271114







sesi pilih lagu





Buat perangai niiiii.....



Hantu gula batu.....sopan je dia duduk

cer teka sapa ni



Darling Nina





teringin pakai bunga kat kepala :p


test suara hahahahahahah 


pilih lagu

Nak sewa PA system untuk sebarang majlis boleh whatsapps terus Cik Ponti : 012-2271114



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

⥥⥥⥥






Then keesokkan harinya selepas breakfast beramai-ramai kami teruskan dengan acara wajib : terjun kolam... Siap depa buat renang berirama lagi.





























No comments: