Wednesday, February 18, 2015

~ BDC#thecocohut ~

As-Salam,

Bertempat di No.9 Jalan Wangsa Delima 5, Wangsa Maju. Di belakang NZ lama. Beroperasi 10.30am - 9.30pm everyday.

Owned by Abg Hamzah and Kak Nana which is my cousin. Harga sangat berpatutan, murah dan sedap. Sapa yang pernah makan coconutshake di SANA, SINI tu, bole try pula di BDC Wangsa Maju.

Star product dia, coconut ice cream. Homemade lagi. Memang sedap.. Sukar nak gambarkan dengan kata-kata... Korang pegi try sendiri. Lepas tu bole la komen kat sini. OK?... Hihihi...

Siap ada promotion untuk school children up to secondary school lagi kooooo... 


 **A special promotion to all school children up to secondary school!** From Mondays to Fridays, you can get an original coconut shake for only Rm 3.50! Applicable to those in school uniforms or show your tuition I.d/Mycard to BDC's staff! ♡





BDC#thecocohut's star product!



**Mari support product orang KITEE**

CNY ni depa bukak kedai... Sapa yang ada sekitar Kuala Lumpur, bole la pegi try


Tuesday, February 17, 2015

~ Throwback 22 December 2014, Part 2 ~



Venue

Daddy



Nak oder bunga tangan ni? Bole Whatsapp Miss Sharine 012-2271114

Zura tengah betulkan tudung Cik Ponti


Lepaksss


With Daddy
Aunty Noi

Uncle Lee


Dia baru sampai... Lambat....



Kak Nana (my cousin), tuan rumah .. Thank you very much..

Abang Hamzah

Future Mother in Law







Cousinssss




Armand.... Sabooo je la... With my Uncle, cousin and niece



Terima kasih pada photographer, which is my coursemate kat UiTM Shah Alam. Syuhaimi (amie)... If ada yang nak booking dia... kekekekke... BOOKING ?... bole direct call dia 011-11560769 ...




Saturday, February 14, 2015

~ Throwback 22 DECEMBER 2014 ~



Bismillahirrahmanirrahim...

As-Salam,


Memandangkan family berada jauh (papa di Songkhla, Maktok di Perlis, mama dah tak de, abang di Alor Setar) so, kami decide majlis pertunangan (sepatutnya hanya majlis merisik) kecil-kecilan diadakan di kediaman sepupu saya, Kak Nana dan Abg Hamzah di Wangsa Maju. Majlis diadakan dengan kehadiran ahli keluarga kedua belah pihak dan beberapa rakan baik saya. Minta maaf banyak-banyak jika saya tidak menjemput yang lain. Ini adalah permintaan keluarga kedua belah pihak. Sebelum majlis pertunang tersebut berlangsung, kami telah adakan tahlil dan doa selamat. Jadi memandangkan hari pernikahan kami semakin hampir, saya dengan ini menjemput semua yang mengenali saya, untuk hadir ke majlis perkahwinan saya pada 21 Februari 2015 bertempat di Perlis, rumah maktok saya. Kalau boleh saya tidak mahu dan cuba mengelak untuk bersanding. Saya lebih suka jika selepas pernikahan itu di adakan tahlil dan kenduri doa selamat. Apa pun, saya berserah.

Terima kasih untuk semua ahli keluarga kedua belah pihak kerana bersusah payah menguruskan untuk mengadakan majlis risik ini yang akhirnya menjadi majlis pertunangan. Dan terima kasih in advance kepada uncle n aunty yang akan bertungkus lumus MASAK pada 21.2.15 nanti, cukuplah apa yang ada, bersederhana lebih baik.

Beberapa gambar di kongsi untuk tatapan rakan-rakan yang terkejut dengan pernikahan yang akan berlangsung tidak lama lagi. Semoga semua mendoakan yang terbaik untuk saya dan pasangan. Bagi diri saya sendiri, saya tawakal dan redha dengan takdir yang telah Allah tetapkan untuk saya. Saya dengan rendah hati ingin meminta maaf kepada semua jika ada dosa-dosa yang telah saya lakukan. Halalkan makan minum saya selama ini. Doakan kebahagiaan saya.
 

Bertempat di Wangsa Maju

kehadiran keluarga kedua belah pihak

Maktok kami

Bakal MIL

With my BFF

ME

US
Nak tempah? Boleh Whatsapp Miss Sharine 012-2271114

Nak tempah? Bole Whatsapp Miss Sharine 012-2271114

Kak Nana n Friends