Thursday, April 10, 2014

~ Ginger lepas sebulan di SHAVE ~

As-Salam,

Semalam lepas je abis solat maghrib, time bagi salam tu terperasan budak ni tengah lepak kt sebelah. Cepat-cepat saya amik hp dan snap gambar Ginger..

Dia tengah melepak tunggu mummy dia abis solat...

Saya perasan, bila saya start baca Yassin untuk mama, Ginger cepat-cepat beralih duduk di belakang saya.



Sebulan lepas, saya shave bulu Ginger sebab terlalu gebu dan buat saya terbersin-bersin. Lagipun doktor cakap bulu dia akan tumbuh balik. Saya perhatikan, bila dah tumbuh ni bulu dia kurang gugur dan berterbangan...Daripada Mini Persian jadi macam British Shorthair....

Setiap kali mama call or msg saya, dia mesti tanya Ginger.... :'( Sekarang bila tengok Ginger, saya teringat mama dan kadang-kadang tertunggu-tunggu msg dari mama...




*** al-fatihah untuk mama ***




1 comment:

HisyamAdnan said...

british short hair tu yg geram tu