Friday, February 10, 2012

~Keterujaan Terserlah :p~

I'm dying for 'LIVE'....heheheheh..kasi gempak sikit...dying konon. Actually bukan dying, tapi tergedik-gedik nak pegi tengok konsert. Favourite (using British English) plak tu...UwaaaaaaAaaaa (mula dah ngade aku). Jom la pagi....jom laaa :)"Evanescene Live In Malaysia akan diadakan di KL Live, Jalan Sultan Ismail, KL pada hari Khamis, 23 Februari bermula 8:30pm dibawa khas kepada anda oleh JS Concert Productions. Album mereka, Fallen, yang hit dengan lagu “Bring Me To Life” dan “My Immortal”, telah terjual lebih 17 juta cetakan seluruh dunia, sekaligus merangkul 2 anugerah Grammy. Manakala, album studio ketiga, pernah mencatatkan kedudukan #1 di carta Billboard 200 pada tahun 2011.


Evanescence diasaskan di bandar Little Rock, Arkansas pada tahun 1995 oleh penyanyi Amy Lee dan gitaris Ben Moody. Selepas muncul dengan album peribadi, band berkenaan melancarkan album pertama berskala besar, iaitu Fallen melalui label Wind-Up Records pada tahun 2003.

Single pertama mereka, “Bring Me To Life”, turut menampilkan penyanyi jemputan Paul McCoy daripada 12 Stones, telah menjadi hit dan mencatatkan kedudukan #5 di carta American Billboard Hot 100. Lagu tersebut turut menjadi tema untuk WWE No Way Out 2003."


Hokeyyy...syok owhhh....
Ni lagi 1...haishhh.. ingat lagi tak lagu  The Cranberries berjudul “Zombie” ataupun “Never Grow Old”?.  dlu masa sekolah-sekolah, selalu dok dengar lagu diorang...UwAaaaaa....nk pegi...nak pegi....jom laaaaa

"Kumpulan yang dianggotai oleh Noel Hogan, Michael Hogan, Fergal Lawler, dan juga Dolores O’Riordan ini bakal turun ke Malaysia pada 4 April ini bertempat di Stadium Negara, Kuala Lumpur. Ditubuhkan pada tahun 1989, mereka berempat aktif sehingga tahun 2003 dan kemudian berehat seketika mengambil haluan masing-masing."


Hokeyyy...Nak lagi? Jap...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Presenting :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.“Valentine’s Day is Officially Postponed to 18 February!” Peminat pop rock kini boleh melepaskan kerinduan terhadap kekasih anda, Avril Lavigne yang akan membuat persembahan secara Live di Stadium Merdeka pada 18 Februari 2012 bermula jam 8:30pm.p/s : saya teruja, minta maaf :) February oh February....kenapa kau bulan yang sangat istimewa wahai February :)

3 comments:

razzwey said...

avril, mahal bebenor tiket mu... dah la tak gaji lagi... :-)

Sharine De Costa said...

jom la pg....:))))))

HisyamAdnan said...

sebab febuari besday org yg best best (esc 19fb)