Thursday, June 2, 2011

Makassar

Assalammualaikum

Harini 1 Jun 2011 bersamaan hari Rabu, 28 Rabiulakhir 1432H. Pukul 4.20 petang. Aku rasa mengantok sangat-sangat nie. Memang dah tak boleh tahan mata ni. Lagi beberapa minit je nak balik. Kepala pon sakit gak nie. Adoiiilaaa....

Tiba-tiba teringat tentang planning dengan Ina nak pegi Makassar. Hope everythings gonna be alright.. Passport pon hidup lagi. Ingat lagi last dulu pegi Phuket n Bangkok ikut papa meeting Petronas wat kat sana. Phuket tu tentula diorang nak main golf. Kami-kami yang mengekor nie gi la jalan-jalan, shopping, tengok show kat Phuket Fantasy. wat manicure-pedicure, serious murah melampau-lampau...BERBALOI-BALOI...K la, balik dulu..daaaaaaaaa..dh pukul 5 nie

No comments: