Monday, June 13, 2011

~i don't give a damn~

i don't walk around
trying to be what i'm not

i don't waste my time 
trying to get what you got



p/s:because you've got nothing..hihihi...GUCCI-ko ada?hahahahahha



Yes, i dedicate those words untuk semua yang dok mengata aku kat office nie, yang depan aku bukan main baik pijak semut pon tak mati... Tapi belakang?? Tuhan je yang tahu berapa banyak dosa ko mengumpat aku dalam TUDUNG ko tu yer.... Semoga selamat dunia akhirat yaw! 

For me i believe that 'what u give, u will get back'. No worries, masa saja dapat membuktikan. Dan seorang dah pon bertemu buku dan ruasnya... Yang lain-lain tu?... Tungguuuu... Tuhan itu adil, maha mendengar dan maha melihat.

Jangan la terlalu membenci orang yang 'LEBIH' sikit dari kamoo~ No..No..No... Rezeki masing-masing Allah dah tentukan. Wat pe nak mengutuk dan mengumpat orang yang lebih dari kita? Kenapa? Dah rezeki dia lebih dari kita, patut kita sama-sama mendoakan kawan kita tu..kan?


No comments: