Friday, April 15, 2011

~mY nEw BoRn BaBy GuRL~

11 April 2011, aku dapat baby gurl baru...aku bagi nama BABY GUCCI..hahahha... Kenapa aku bagi nama Baby Gucci? Sebab hari pertama aku amik dia kat Pet Shop, dia suka sangat gigit beg Gucci aku...Bukan beg je, wallet Gucci pn dia seronok gigit..beriya plak tu.. Sayang punya pasal, aku biarkan je. Kalo orang lain wat calar ngan beg Gucci aku, mmg mengamok la aku..hihihi...Sekarang ni baby GUCCI dah masuk 2 bulan. Tapi dia xberat macam Ryan. Ringan sangat. Masa bawak g klinik berat dia baru 750g. Ryan dulu 2 bulan pon dh nak masuk 2kg. So, aku mintak doktor bagi multivitamin bagi dia berselera nak makan.


ni gmbr dia tido

baby tengah mengada2



tido atas kepala aku

baby GUCCI paling suka tido dalam kereta sebab ada air cond

terlentang..ZzzzZZzz

terjaga lepas mommy kacau dia tido

haaa....ni pn gmbr dia tido, cute gila

baby GUCCI tengah update fb dia





muka manja baru bangun tido

asal naik kete je dia tido..sebab sejukk


Gambar BABY GUCCI akan di upload lagi mengikut kerajinan Mommy dia ye...






2 comments:

SYAM COOK said...

comei sgt sgt

Julita said...

cuteeeeeee!!!