Tuesday, March 29, 2011

AdA aPa DeNgAn 27 March 2011??

Ada apa dengan 27 March 2011? Hari ahad, aku g mandi sungai ngan kwn2 UUM aku... Syokkk sebab ada wat bbq sekali. Dah lama aku plan nak wat bbq, nak wat makan2....Seawal 8.30 pagi kami dh gerak dari rumah masing2, aku gerak dari Kajang, Ju and Angela  plak gerak dari rumah dia kat Kelana Jaya... Kami jumpa kat parking Sg.Congkak. Yang kelakar nyer, puas aku tggu kat tepi jalan, rupenyer dia dh sampai dulu kat sana. Parking kne bayar RM 3 dah sekarang. Nak masuk kene bayar RM1 seorang. So kami jalan laaa, cari port yg best, yang air dia dalam, bersih dan yang penting xde org yg bershampoo-shampoo dekat2 dengan port kami... Hampeh diorg nie, mcm kat rmh xleh shampoo rambut. Ada tu, Ju nampak orang berus gigi kat sungai tu..adoiiilaaa....hampeh korang kan...

Makanan yang ada hari tu kek batik, ikan kembung, ikan boya (ikan cencaru), chicken wing, kerang, ikan siakap, sosej, keropok lekor, pisang goreng, macam-macam ada... Kalo tengok orang yang datang just 4 org, tp jgn xtau semua makanan habis licin..kikikikikki...yang paling kuat makan mcm hantu raya tu si JU. Lepas mandi naik makan, lepas mkn aku g mandi balik <--excited lebey...aku mandi, Ju makan lagi, aku naik ratah chicken wing, Ju tgh mkn lagi, aku turun balik mandi sungai, Ju masih meratah lagi...adoiiilaaa.... Kalo tgk live, mesti korang xcaya, Ju tu cute miut je...




































sejukkk...grrrrr





time 2 go home







1 comment:

Julita said...

waaaaaaaaaa!!!!! dok kutuk aku rupanya...sigh!!!