Wednesday, February 2, 2011

Hello There! It's Me...

Assalammualaikum W.B.T

Hi semua, im new with all this..but i'll try my best untuk blog selalu....
Well, agak 'kayu' gak la nak start, i agak terpanggil nak start hrni sbb agak 'percuma' (free) kat office memandangkan esok cuti CNY jd ramai yang bercuti2 malaysia..haihhh...sedih gak xdpt cuti sbb terpaksa mengCOVER kwn2 yg cuti..yela kan..nak wat cmne, i ni xkawin lg, xde husband, xde anak untuk diuruskan..kampung plak dekat sgt kowt dgn Putrajaya nie...xtau la, maybe geografi En.W ni kureng kot??!..PUTRAJAYA-PERLIS bagi dia maybe makan masa 2 jam kowt..sob.sob.sob..:'(
xdpt la jmpa papa...bukan selalu dia balik dr Songkhla..tp xpe la, mungkin En.W nak calonkan i as a pekerja cemerlang bulan 2 nie..harharharharharhar..perasan je la CIK SHARINE DE COSTA oii....sedar ckit, awak tu kambeng itam je kat opis nie..huuuu~....


ni la my keSAYANGan..DADDY ROSEDI..ni masa dia kat office TRANS-THAI (PETRONAS) di Songkhla...handsome kan?..hihihihihi


aikk??...pejam celik pejam celik dh kul 12.30pm...standby nak g lunch dh nie...nak makan ape ye hrni?..rsa mcm nak mkn nasi kukus ayam dara yg kat bangi tu..yuMMy tau..try la...RM5 sebungkus..mkn sekali pasti nak lagi...hik.hik.hik

Ermmm..cite pasal DADDY je ke?...pasal MUmmY xnk cite ke? sat lg kang ada yg kecik ati...ishhkk...xcium bau syurga plak i nanti..
Nak upload gmbr mummy jap ek...WAIT...




ni la my MUMMY..yg mana 1??!! teka la..hihihihi...mummy yg 2nd from your left hand, yg free hair tu, yg pkai sunglass tu, yg baju grey tu...tu la BOSs Besar kt rumah..hahahahah...ni masa dia kat Beijing, China tahun ? xigt la..sbb dh lama sgt..sowiee~ bersama kwn IPK shah alam

So, i think that's all for now cos it's almost 1pm, time for my breakfast+lunch...will continue later ya..c yaa!!

No comments: