Friday, February 18, 2011

~4 jam bersama KAMERA baru yang MAHEII..heheheh~

Good Morning, skrg ni dh pukul 9.30am. Tgh pening memikirkan apa nak present utk petang ni sebagai assistant of the day for 18 February 2011..Kalo fikir2 balik mcm budak sekolah plak, hari2 ada perhimpunan. Beratur, bacaan doa, pengumuman, presentation...adoiiiilaaa...tolong laaa... Ini la salah 1 sbb aku nak kuar dr jabatan ni. :p

Entry yang lepas ada aku sebutkan tentang seorang kawan yang baru memiliki kamera MAHEII... Mahal kamera tu, tp berbaloi, gmbar dia cantik, bole digunakan ikut kreativiti sendiri.. Saya sendiri telah mencuba untuk mengasah bakat yang xpernah terpendam pown...saja gali sendiri n cari bakat, ada x dalam diri?..hihihih..hihihihihiihhiih
                                                                   Raindrop

Masa ni kat sunway, hujan lebat sgt, so konon nak try bakat yg xde nie, try 2 focus on raindrop.. Bangga gila dpt amik gambar ni, tp xde motif pon, sekadar mencuba. bila tunjuk kat mmbr (tuan punya camera) tergelak2 dia. Elehh!!, dia pn bukan terrer sgt pownn. :p

Ni gmbr turtle yang ada dlm kete. Actually turtle ni tmpt simpan CD.. Amat berbakti pada aku sbb almost 4 years dia ddk kat atas dashboard tu, xkira siang ke, mlm ke, hujan ke...

'setiaku di sini'

kekekek.... Sebab hujan terlalu lebat, kami masuk Sunway Pyramid utk alas perut. Jalan punya jalan, kami sepakat nak having 'tea tarik session' kat CHOCOLATE lounge. Lagi pn aku kalah betting bola ngan tuan punya kamera maheii..k...so, dia bole oder apa dia suka or teringin nak makan.


                   baru je duduk, dh kne snap gmbr, nmpknya tuan kamera dh xsabar nak tunjuk skill
                                       *jgn ah, malu la..harini BAD HAIR DAY la broooo~
                                              Just focus @ the yummy LITTLE JANE


Limau
                                                       *Strawberry..i loike~*
                                                       Dipping sauce..\\yeay//

Kalo ada yang terliur, bole lah mencuba di Chocolate Lounge yang terletak di Sunway Pyramid, berdekatan tmpt ice skating. Yang aku dh try tu *Love Affair* iaitu buah-buahan segar seperti strawberry, kiwi, limau dan pisang di cicah dengan chocolate ..Sedapp.. nikmat gila bagi penggemar coklat. Yang air coklat dalam cup cute miut tu nama dia *Little Jane*..Sebenarnya bnyk lagi makanan berunsurkan coklat yang ada kat Chocolate Lounge, tp aku x berkesempatan nak try semua.

Lepas makan-makan, jalan-jalan, nak wat site seeing or known as window shopping..hehehe..aktiviti yg bole memakan masa berjam2...
                                                Gambar candid nie..Gatai ko kan nan?
Pastu kami continue our journey (konon la) to Cocobanana.. Nak tgk E6.. yeyeyeye.. nak tgk E6..yeyeye. Ina masa ni xsampai lagi, sbb dia sibok berSALSA kat gym dia.. Sabau je

 

                                                            ina smpi2 je trus posing


will be continue......PART 2

4 comments:

Mama Qistina Ratu said...

Alooo...baru berblog ker? sila la jengah blogku jua http://qistinaratu.blogspot.com

mohd said...

oit....kutuk nmpk....dh la gemok...ekekekek

Sharine De Costa said...

oit mohd..ko lg gomok n buncit mcm bubu~..akekekekekekekekke

mohd said...

lyn la gemok, xcye cube tgk muntut tu...hahahahah