Friday, February 4, 2011

1st Day of CNY yg membosankan

Huwarghhhhh....bosan btol hrni, bangun pon lewat..cececeh..mentang2 coti CNY..
bangun je, haruslah on9 FB dlu..tgk gmbr kwn2...komen sana sini..pastu tido balik
Kul 4pm baru mandi, siap2 nak cari mkn, perut plak xberenti berbunyi.gRRRrr... Mandi, shampooing, scrubbing..hik*hik*hik..(ni dh masuk zone 18SG)..stop..CUT..lepas mandi,siap2 wearing jeans kesayangan Guess padanan with t-shirt AX (hadiah bday 2 tahun lepas dari my BFF amie)
Pusing2 xtau nak g mana, pg la MINES...jadi la..dh masuk parking perut makin pedih mencucuk, so jeling la jam kat dashboard aikkk??! dah kul 7pm? patut la lapo semacam je. Dh masuk mines tgk bnyk kedai yg tutup sempena CNY. Bosan nyerrr..nk cuci mata pown xbersih nie sbb kedai bnyk tutup. Tiba2 teringat dh 3-4 hari mengidam nak mkn kek...so...laju je kaki melangkah ke???....teka kt mana?...seperti beruang kelaparan madu gamaknyer.


Merah itew menawan
Secret place for hungry bear




Sekarang anda tau di mana tempat ini? Ni la tmpt nk cari kek yang sedap2 dgn harga yg berpatutan. Gmbr2 nie terhasil sbb lama tggu oder..xleh ddk diam..anak2 cacing dlm perut pun dh wat band sendiri, bukan main lagu hard rock lagi tp lagu hard core...aduhh..sabar ye yayang...




Finally my 'imsointochocolatecakewithvanillaicecream' pn sampai...sejuk perut...sementara smpi main course, alas pewut dlu..Lepas mkn rsa mcm nk pusing2 dlu utk puaskan hati.lalalalala~

Dh bosan tgk kedai semua tutup, so, balik la.Jalan laju2 pg kat kete sbb sunyi la parking dia, org pn xramai. Bila dh kuar dr mines igt nak ikut jalan short cut utk balik rmh, tp bole plak singgah carefour balakong, nk cr legging yg cute2..tgh jln nak masuk tu, nmpk kat luar bazar Thailand mari..wahh!! syiokkk..nk mkn, nk mkn, nk mkn lg..nk mkn somtam la, seingat lyn, somtam tersedap yg pernah mkn dlu, masa g bangkok ngan papa. Tepi2 jalan je dia jual somtam, tp ya AMPUNNNN...sedapppp. Tp somtam yg kat carefour ni kureng ckit la..xberapa sedap..tp xpe la, belasah je la..


nampak menarik, tp kurengggg

walauponnnn kureng menarik, belasah je la..


Okey la, it's now 3.09am, will continue 2moro..mata pn dh kuyu je nie. Eh, tp sblm tu, nk minta maaf ngan abang Kinar sebab xdapat datang Thai Club td, sbb baby ferarri i something wrong la bang..igt nk balik rmh pakai legging baru bli tu, tp bila start kete je xhidup, fius problem i guess.. minta maaf sgt2 ye?ye?ye?...ada bli kek ke utk lyn? xpe, esok pagi2 lyn bangun trus cr abang ye? Minta maaf sgt2...rsa bersalah sbb dh janji..adoiiiilaaaaaa....k la, nanite all, muachh...*











3 comments:

hisyam said...

err.. nk comment ape yer... u make me hungry loh...

Sharine De Costa said...

harharhar..i also hungweee...

leng said...

emph..harap2 rajin la update blog ye kalo nak org sponsor taruk iklan..kehkehkeh